Word!!



Godnatt!

Shopping

Just nu!

Godmorgon.... Just nu försöker jag fixa ihop min dator (skriver från mobilen) så därför har det inte kommit upp några inlägg! :/ de kommer upp snarast :)

Last minute plan

Hej! Denna dag har varit rolig med tanke på att jag sov 4 timmar och ställde klocka för att gå upp imorse :P Aja åkte först in till Entré men åkte sedan vidare till Emporia :) fyndade massor! Tyvärr blev de väldigt sent som jag kom hem för att jag skulle även iväg nu på kvällen, därav att jag inte uppdaterat under kvällen! Har även sparat batteriet på mobilen därför uppdaterade jag inte under tiden jag va iväg.... Men ska iaf sova nu så tar jag en dag imorgon med fix för bloggen och även ett stort New-in inlägg.... Inläggen blir både bättre och roligare om man lägger ner energi på att lägga in bilder som man kanske gjort extra roliga och om man skänker en tanke åt vad som egentligen skrivs så därför tänkte jag göra de imorgon istället för då blir de bättre..... :) fixar allt imorgon iaf så godnatt :P



Bjuder på en jääättefin (not) bild av mig nu ikväll :) enjoy it don't destroy it!

Godmorgon?

Haha... Lite rolig rubrik för jag brukar aldrig sätta klocka för att gå upp och åka iväg men idag gjorde jag de och e nu på väg till Ystad :D ska iväg till Malmö för shoppiiiiiiing :P kommer lägga upp sen när jag kommer hem på vad jag köpt och på vad jag köpte för någon dag sen plus mina julklappar som slog mitt i måltavlan för mig :o
Nu väntar en underbar dag :) kram



Sovdags kanske???

Såja... Suttit med Carro i skype i 5 timmar och 23 minuter :O hon har fixat hela min header :D kommer skriva mer om allt senare idag (eftersom klockan nu e lördag) kommer även fixa snygga inlägg med mina senaste New-in :P men aja blogen blev bra iaf :)
 
Dags att sova nu! Upp om ca 5-6 timmar och tagga Malmö ;)
Godnatt!
 

Halloj!!!!!

Hallåååå på er!! Det närmar sig nyår nu och jag tänkte starta upp bloggen igen och börjar där jag slutade ;) under hela kvällen kommer bloggen vara under "renovering" och när jag startat upp bloggen igen kommer den handla om exakt allt jag tycker e intressant och liknande och det kommer inte vara en sån "vardaglig" som man bara skriver om vad man gjort och sånt blablabla som t.ex. "idag var jag i skolan och gjorde dittan och dattan och sen kom jag hem..." men liksom gjorde du? går inte alla i skolan liksom? de e ju något vardagligt!! Okej om man skriver om de men ändå försöker "göra något" utav inlägget.. Och inte bara skriver såna "idag-var-jag-i-skolan-inlägg" Sorry, men de e min åsikt! Jag har själv skrivit så och när man väl läser de sen vad man själv har skrivit så inser man att de man skriver e ganska tråkigt!! Så nä här kommer jag va öppen med mina åsikter, mina intressen och liknande.... Kommer även göra New-In inlägg och dagens outfit :D liksom göra bloggen lite roligare :)

Men nu ska jag börja pilla lite med designen så får vi se hur det blir, har bästa Carro till hjälp som ska hjälpa mig lite med header och sådana saker :P Men kram så länge!
RSS 2.0