Sämst

Haft dålig uppdatering idag jag vet :/ men har gjort lite grejer idag... Vaknade, sorterade reklamen, duschade och stressade iväg till bussen :s åkte till Linda för att fixa praktik.. Vi gick på stan och sen gick vi hem till Linda för att fika ;)

Vid 16 satt jag och ringde till olika företag för att hitta något som tog in praktikanter :D fick då napp så de ska mejlas och åka dit för att presentera oss så dom får ett ansikte på dessa två tjejer ;)) sen fixade jag hennes hår med två waterfallbraid :) asfint i hennes nturligt blonda hår som hon hade vågat precis innan så de blev Nice och typ en halvtimme innan jag skulle ta bussen så står hon och sminkar mig :o Hehe men de blev skitbra trots att hon stressade lite :D väl hemma så fixade jag nån grej sen käka jag och nu fixar jag kladdkaka ;) ska fortsätta att fixa inför imorgon då min kära bror ska firas... Han fyller år idag så ett STORT grattis till honom på sin 14-årsdag :D <3 o sen e de några som vill träffas men får se hur de blir med den biten ;)

Bjuder på några bilder ;)



MakeUp by: Linda <3



Cookie by: Meee :D


Peace Out ;)

// Issa

No connection...

Har inte haft något Internet sedan sista uppdateringen :/ men va iaf i Malmö på malmömässan men fick åka därifrån för mådde sjukt illa :( sen åkte jag och fixade några grejer för att sen följa med en polare till ridskolan..... Mitt tåg blev försenat vilket betydde att hon o jag missade bussen till ridskolan.. Men vi läste av varandras blickar direkt när jag mötte henne då vi båda hade samma tanke om ersättningsbuss för tåget gick inte till en destination pga "kaos" på järnvägen men vi fick åka med en ersättningsbuss :') sjukt snäll chaufför som släppte av oss på en hållplats där han inte skulle stanna egentligen för att sist säga: var nu försiktiga när ni går över vägen!! :'D en riktig ängel de där :) en snäll dam skulle också haft ett tack som fick med oss på ersättningsbussen för hon undrade om chauffören inte kunde göra ett undantag för mig o min polare eftersom de bara va jag o hon som skulle hoppa av vid den hållplatsen :D de finns verkligen sjukt snälla människor i världen :)



(picture by me)

Men nu ska jag sova så godnatt så skriver jag mer när jag vaknat ;)

// Issa

Godmorgon :D

Tjoheej :P sitter på bussen nu på väg till skolan och möta upp tjejerna ;) sen så ska vi ta tåget till Malmö och gå på mässa... Sen blir de att fixa några grejer och sen hänga med en polare till ridskolan :)
Hörs!

// Issa

ska sova...

Ska försöka få lite sömn, tankarna har snurrat hela dagen "/ de e nog bättre imorgon, får hoppas de iaf!

Sorry för sämst uppdatering :( har verkligen inget att blogga om men har nåra idéer nu ;) men mer om de imorgon :P ska sova, har sovmorgon till 7 ;) börjar 10 (egentligen 8.30) Hehe chill Huh ? xD menmen ni får ha de bra, ni nattugglor iaf! Ni andra ni får sova gott precis som jag ska göra nu ;)





Godnatt <3 // Issa

Cookies...

Helluuu :P
Sitter hemma hos Linda nu och har precis bakat kakor :D ska snart hem.. Haft en lektion sen kom läraren som vi skulle ha nu och sa att hon inte kunde ha lektion med oss för hon va inte riktigt kry så vi fick sluta :D chiiiill :) men ska ta bussen hem snart .... :P

Kram // Issa

Sorry

förlåt för nada uppdatering idag har totalt glömt av de :o men e tillbaks imorgon med full update :D <3

Ska försöka sova nu :)
Godnatt // Issa

Miiiina been

MINA BEN TAR KÅL PÅ MIG :'( vet inte vad jag ska göra :( känns som nåhon hugger av dom eller ja känns så obehagligt :/



Buuuuu!!!!:( Nån som vet vad man kan göra skulle varit till stoooor hjälp just nu :(

// Issa

Candles <3

Har tänt en massa ljus i mitt rum, de e så romantiskt (a)



Bredvid sängen på hyllorna där!!



Översta hyllan bredvid sängen ;)



Och såklart i bokhyllan innanför dörren ;) med en aromalampa och den doftar gudomligt :'D

Kram // Issa

Chiiiips

Har fått smak för chips jag aldrig smakat innan :P fick dom av Linda's pappa ;)



Rekommenderar dom dock inte till personer som e känsliga för mycket smak ;)

// Issa

New in :D

Tjoooo :D beställde lite ifrån H&M förra veckan och idag när jag kom hem så vart grejerna uthämtade ;)

En vanlig basic svart långärmad topp :D


Och sen en kofta med lite kortare armar på :P


skulle fått ett par leggins med som va assnygga men tydligen va dom slutsålda när man kollade på orderlappen :( ajja då kan jag hitta ett par heta jeans i ljus denim istället för dom pengarna jag skulle köpt legginsen för ;) alltid velat ha såna men har aldrig blivit att jag köpt ett par (a) men nu ska jag mysa till lite på rummet och ta in tv:n kanske :)

Mer update sen ;)

// Issa

Makaronilåda

Sitter hos Linda nu och käkar hennes hemgjorda makaronilåda :D asgott e de *dregel* :D plus vår livsdryck till de.... Alltså Cola :D

Ska klippa hennes hår sen :P Muhahaha ;) väntar bara på att mamma ska ringa mig :)
Men ska fortsätta käka nu och dricka Cola :P höres sen :)




// Issa

Min kärlek till dig <3

Min kärlek till dig, alltså går inte att beskriva .... Livets lycka liksom du får mig att må bra :D min drog (a)



JAG ÄLSKAR DIG MIN KÄRA ÄLSKADE BURKCOLA :D <3

// Issa

Hahaha

Sitter i skolan, astrött inte sovit på heeela natten :P haha städade mitt rum istället ;) men börjar lektionen nu så Uppdaterar mer sen :P

// Issa

Fortfarande vaken?

Japp jag är fortfarande vaken!!! Varför? Jaaaa, e inte trött, Filosoferar en massa aldrig haft såhär mkt tankar på en och samma gång, allt snurrar :/ de går väl över :) Aja håller på och städa mitt rum lite nu sådär nu mitt på morgonen istället för att sova !!! Och mamma som inte trodde jag skulle va vaken när jag ska gå upp .... HA !! Jag e en envis tjej :D

Haha ska fortsätta städa nu, ska upp om en timme och 19 minuter ;)

Skriver mer sen när jag sitter på bussen :P
// Issa

Carro <3

Carro !! Du e en bra, snäll och fin person, du hjälper mig, snackar med mig när jag behöver de.... De känns tryggt att du går till mig när de e något :) kommer alltid finnas för dig vad de än gäller <3
Du e guld värd och har ett varmt hjärta av guld <3

Kram på dig! Du e en riktigt stark människa och du kan klara allt med din vilja och styrka, jag och dina andra vänner finns här för dig och stöttar dig vid din sida vad de än e <3

// Izzie

Nothing compares to you

Hemma och har precis käkat chokladpudding ;) jäättegott :D ska fixa jättefint på mitt rum så de blir mysigt igen :P Hehe ligger kläder överallt på mitt rum (a)

Ska se om jag kan snacka med Carro sen o snacka lite om min header, ska ändra om i designen lite .. Hihi :)

Kram // Issa

Hos en polare ;)

Klar med reklamen och sitter nu hos en polare med två andra :D mår man sådär så e man med dom *happpppy* Hehe you gotta love them :D fast nu e dom helt hemlighetsfulla :o

Menmen ska snart hem och käka så de blir inte så långvarigt här :P
Ska va lite social med dom här så mer sen :)

Kram // Issa

Ute

E på väg hem för att hämta mer reklam! Blev precis attackerad av en hund också så att jaa jag e lite i chock just nu :/

Men eyy kolla de fina vädret jag delar ut reklam i O.o




Ha de bra så länge :)

Kram // Issa

Goooooodmorgon!

Eller jaa för er andra kanske de e en god morgon men inte för mig inte :( ska dela ut reklam i skiftande väder, just nu skiner solen men innan dess så regnade de... Blåser gör de också för den delen :/ Usch jaja, a job's a job :)

Får se vad som händer senare, kanske träffa några polare eller sitta på mitt rum och filosofera medans jag fixar i rummet med musiken igång som alltid :D
Ganska sjukt att jag säger detta, men jag längtar faktiskt till skolan :o tycker de e sjukt härlig skola jag går på med de mest awesome tjejerna och killarna i klassen och äntligen en lärare i karaktär som engagerar sig så som en lärare ska engagera sig och en annan lärare i SPA som e totalt aaaaawesoome :) dock saknar jag den mest chill läraren vi hade :( tyvärr så slutade han :(

Aja reklamutdelning nudå ;) (-.-')

Ha en fortsatt bra söndag så skriver jag sen antingen under utdelningen då jag troligen tar en regnpaus för att slippa bli totalt blöt :) eller så skriver jag när jag e hemma igen och vet vad jag ska göra resten av dagen ;)



Bjuder på en bild ifrån somras, tänk om vi kunde ha de soligt och varmt året om 24/7 drömma kan man för de lär inte hända ;)

Kram // Issa

Sova dårå :D

Soooooova nu efter en seeeg dag.. Sova i min älskade och halvt nybäddade säng :P sova nu e de e enda jag vill :o

Skriver mer imorgon eller jag senare idag får de ju bli ;)

Godnatt/Godmorgon!

Kram // Issa



Gåvan....

Hejsan, lite sent nu kanske o dom flesta sover men till de nattugglor som fortfarande e vakna, tänkte nu visa vad jag fick av läraren i torsdags ;)

En box.... (bilden e felvänd tyvärr men de står va de e, suddade över märket då jag inte gillar att visa företags namn i bloggen på de viset)



I denna box fanns.....



Ja ni ser ju själva vad de e för har skrivit de i bubblor vid produkten :D

How to get the smokey eye:

Steg 1: applicera din bas som du brukar och applicera sedan kajalen på övre och undre slemhinnan, så långt in till fransrötterna som möjligt (annars blir de luckor mellan skuggan och kajalen), applicera sedan kajal längst ned på övre samt undre ögonlocket. Sudda med tops eventuella linjer.

Steg 2: Applicera skuggan in över kajalen i cirkelrörelser, uppåt och utåt. Vill du ha den klassiska och rockiga looken? Applicera skuggan i rund form. Vill du ha en mer sofistikerad och glamourös look? Applicera skuggan i en "Cat"liknande form.
Om din ögonform är åt det runda hållet rekommenderas du att arbeta med skuggan snett uppåt och utåt, det skapar en illusion om att dina ögon skulle vara mer ovala. Har dina ögon en mer oval form kan du testa att t.ex. lägga skuggan mer centrerat uppåt med cirkelrörelser.

Ett tillval är att lägga skugga under undre fransraden. (Personligen tycker jag det är snyggare att lägga "droppskugga" alltså skuggan under undre fransraden, tycker man får mycket mer intensiva ögon då)

Steg 3: Slutligen!! Mascara... Avsluta med mascara. För bästa resultat, böj fransarna innan appliceringen av mascara!

Så! Nu har jag skrivit steg för steg hur man gör en smokey eye look ;) detta går att göra med vilken svart skugga, svart mascara och svart kajal som helst! :) Steg för steg stod i en liten "bok" man fick med i boxen :P

Lycka till!
Kram // Issa

Tjohej

Hej sitter nu med reklamen och har gjort de nu de senaste två timmarna :( men ajja e man seg så e man ;)

Tänkte bara fixa update så jag inte verkar helt frånvarande :P men jaa jag uppdaterar mer senare när jag fixat klart reklamen :)



Kram // Issa

Morning :)

Tjohej :D har precis vaknat och ska käka frukost :) får se vad som händer idag, blir att sortera reklamen iaf så jag kan dela ut den imorgon .... *dryyygt* men ska käka frulle nu så jag skriver mer sen ;)

Detta blir ett bildlöst inlägg då jag inte har så många bloggbilder :) ska försöka fixa bilder senare :P

Kram // Issa

Ska sova ....

Sova nu efter en dag med massa grejer att göra !! Tyvärr hann jag inte lägga upp och skriva om vad jag och tjejerna fick i torsdags av vår lärare "/ Men visar de imorgon för då har jag tid :D

Men ska verkligen ta och stänga mina ögon nu och sova :) behöver de verkligen.. Sover asdåligt på vanliga vardagar så får se om de blir bättre eller ej.. Tar ut min dåliga sömn på helgerna så e aldrig glad på helgen längre :(

Aja godnatt! Skriver imorgon (senare idag)

Kram // Issa

Taco :D

Tjooooo :P precis varit nere och handlat till matlagningen :D så ska börja fixa på maten nu .... Senare blir de städning med musik på hög nivå fast de har jag ju redan ;)

Men hade tänkt här kunde vara fint när familjen kommer hem sen så då ska maten stå färdig och serverad med tända ljus i ett städat hus :) tänkte sen att jag skulle fixa mig själv med en fin makeup kanske jag och resten av tjejerna fick ju världens bästa present av vår lärare igår (hon e verkligen bäst, hon engagerar sig riktigt och försöker få igenom våra förslag som vi velat ha igenom sen första året, hon lyssnar verkligen på oss) visar senare vad de va vi fick, kommer även skriva om sakerna :P

Nu ska jag fixa med maten så jag återkommer senare med update ;)



Kram // Issa

Good morning :)

God morgon! Vaknade för ungefär en timme sen, sitter nu framför tv:n och har precis ätit!! Ska fixa lite här hemma och sånt sen får jag se vad dagen har att erbjuda.... :D blir iaf taco till mat och de ska jag fixa ;)

Aja ska bada hunden nu :P



Skriver mer sen :)

Kram // Issa

Get some sleep ...

Ska försöka sova, ögonen går i kors här xD ledig imorgon tills jag hittar praktikplats så ska leta imorgon ... Men ajja ska sova nu så skriver mer imorgon när jag vaknar ;)



Bjuder på några ord skrivna i en bild ... Något som väääldigt många borde tänka på!!

Kramar // Issa

My New Nails :D

Gaaah *dregeeel* mina nya naglar alltså :D faktiskt en kompis som fixade dom :P



E väldigt inspirerad av England/London tema så hon målade dit Englands flagga på alla mina naglar, de e mina egna naglar med ditlimmade tippar sen akryl sen med Englands flagga då ;) Ååååh älskar dom :D

Hihi nu ska jag fortsätta vänta på Carro på skype ;) ha de så uppdaterar jag mer sen (a) //Issa

Ääääntligen :D

Hej!!

Har då inte bloggat på nån månad här för olika saker då jag dels inte haft någon dator och blogg.se's app har inte funnits till android och har inte kunnat blogga via webben heller för de funkar inte! -.-' men nu så har appen kommit ut till androids så nu blir de blogg varje dag ;)

Äntligen!!! Så länge jag kollat market efter appen till blogg.se så många gånger om dagen och nu äntligen finns den, lyckan går inte att beskriva :D



Aja kram på er så skriver jag mer sen ;) // Issa
RSS 2.0